U č i t a v a n j e

Andrijasevic Logo negativ 2016

HK “Andrijašević” je kompanija široke proizvodne palete koja se prostire na površini od 30.000 m2 i zapošljava preko 100 radnika, raspolaže sopstvenim proizvodno-poslovnim prostorom na preko 10.000 m2. Prve poslovne aktivnosti ostvarene su 1992. godine u vidu veleprodaje čelične žice i proizvodnje opruga za industrijsku upotrebu.
1992. – Osnovano preduzeće sa sedištem u Novom Sadu. Delatnost: veleprodaja čelične žice i proizvodnja opruga za industrijsku primenu.
1995. – Početak proizvodnje opruga za primenu u industriji nameštaja, odmah potom i proizvodnja dušeka.
2009. – Početak proizvodnje tapaciranih kreveta.
Sve do danas kada HK “Andrijašević” proizvodi široku paletu sistema za spavanje. Fabrika je prvenstveno fokusirana na proizvodnju dušeka, žičanih opružnih jezgara i tapaciranih kreveta. Osim ovih primarnih proizvoda HK „Andrijašević„ proizvodi i druge propratne artikle za lake snove, kao što su: jorgani, štep-deke, anatomski jastuci, memory prostirke… Proizvodna paleta obuhvata 9 kvalitetnih grupa dušeka koji se proizvode u 20 standardnih dimenzija. Moguća je izrada u svim vanstandarnim dimenzijama po želji i potrebi kupca i to u veoma kratkom roku.
Žičana opružna jezgra (ŽOJ) se proizvode od patentirane visokougljenične žice. Opruge se rade po sistemu BONNELL i imaju široku primenu u industriji nameštaja, kao repromaterijal. Proizvode se sa ili bez okvirne trake standardnih dimenzija ili prema zahtevu kupca. Tapacirani kreveti se rade u 5 različitih kvaliteta prepoznatljivog modnog dizajna po uzoru na svetske trendove.
Svi proizvodi su atestirani od strane ovlašćenih i nadležnih ustanova i ocenjeni su najvišim ocenama za izdržljivost, kvalitet repromaterijala i način same izrade. Proizvodni program sistema za spavanje je moguće transformisati, tako da se mogu odrađivati po zahtevu bilo kog tržišta, jer HK „Andrijašević„ raspolaže najsavremenijim proizvodnim mašinama.
HK „Andrijašević„ zauzima vodeću poziciju na tržištima Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Hrvatske, Rusije i zemljama Evropske unije. Svoje ciljeve HK „Andrijašević„ ostvaruje uz pomoć svojih cenjenih kupaca i poslovnih partnera a sve zahvaljući vrhunskom kvalitetu proizvoda sistema za spavanje.

http://www.andrijasevic.rs/

1 32

 

 

 

 

 

atlas

Od osnivanja 1994. Godine postavili smo standard od kojih ni posle dvadeset godina ne odstupamo. To su visoke estetske vrednosti, moderan dizajn I beskompromisan kvalitet. Rukom bojena, kvalitetna italijanska koža, najbolji stofovi, perje, savremeni motorizovani relax mehanizmi, visokoelestični sunđeri, kvalitetna drvena konstrukcija izrađena od bukovog masiva, pažljivosu upakovani u proizvod koji je u rangu sa proizvodima najpoznatijih svetkih brendova.

Kako bi Vam najbolje predstavili naše proizvode, podelili smo ih u četiri kolekcije, koje se razlikuju po određenim karakteristikama.

Sky line je premium segment Atlas-vog programa. Karakterišu ga upotreba vrhunskih materijala, savršena udobnost I upotreba modernih tehnologija, a sve u cilju zadovoljstva naših kupaca.

Dream line je kolekcija koju odlikuju proizvodi namenjeni svakodnevnom spavanju. Čine ga ležajevi za spavaće sobe, ali I proizvodi namenjeni za korišćenje u dnevnim boravcima, koji se pretvaraju u udobne ležajeve za jednu, ili dve osobe.

Urban line je namenjena prvenstveno urbanism sredinama, dimenziono prilagođena veličini savremenih stanova. Odlična udobnost, prilagođena svakodnevnom korišćenju u dnevnim boravcima, okupljanju porodice I prijatelja.

Space line program pruža podršku ostalim Atlas-ovim programima. Svaki korisnik može pronaći odgovarajući proizvod da upotpuni svoj dom.

U našim salonima se trudimo da zadovoljimo zelje svih klijenata, koji žele da obnove spostveni nameštaj ili koji po prvi put uređuju svoj dom. Iz tog razloga smo ostvarili saradnju sa velikim svetkim brendovima kao sto su IDP Italia,Domus Arredi I Pensarecasa.

Putem pažljivog odabira proizvoda italijanskog brenda Pensarecasa, koji diktira konstantna potraga za “Made in Italy”, u našim salonima pronaci cete, pored prepoznatljivih Atlasovih garnitura I sofa, i mnogobrojne predloge za opremanje koji zadovoljavaju sve potrebe za ukusom, prostorom i cenom, od kuhinje do dnevnog boravka, od kompletnih spavaćih soba, do kreveta, garderobera i ostalog dopunskog nameštaja.

Svi proizvodi su modularni i mogu se personalizovati, ne sviđa nam se da predlažemo unapred određena rešenja i želimo da svaki naš klijent ima mogućnost da pronađe sopstveni karakter u uređenju svog doma, pa upravo iz tog razloga nudimo gratis uslugu savetovanja i projektovanja sa našim arhitektama.

www.atlasuzice.com

juliet-mala infinity-mali landscape-mali wind-mali

 

 

 

 

 

 

 

artinvest logo i slogan

Artinvest je jedan od lidera u prodaji I distribuciji pločastih materijala za izradu nameštaja I okova za nameštaj. Sa tri distributivna centra I 10 maloprodaja u Beogradu, Novom Sadu I Nišu, Artinvest pokriva celu teritoriju Srbije, a od skoro, distributivnim centrom u Crnoj Gori pokriva I ovu državu. Pored distribucije repromaterijala za izradu nameštaja, Artinvest se bavi  proizvodnjom I uvozom nameštaja, opremanjem poslovnih I stambenih prostora, kao I prodajom nameštaja u Srbiji I okolnim zemljama. Firma je veoma fleksibilna, spremna da odgovori kako na velike serijske zahteve tako I na specifične zahteve naših kupaca. Garant uspešnosti firme je I primena najnovijih tehnologija u procesu proizvodnje kojom je u potpunosti zatvoren proizvodni I distributivni ciklus.

http://www.artinvesthome.com/

artinves1 artinvest2

 

 

 

 

 

 

 

Untitled-3

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom, uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnika, dečijeg i školskog programa. U sklopu firme se nalazi šest maloprodaja( Beograd, Novi Sad i Sombor), veleprodaja i proizvodnja. Naša kompanija je osnovana 1993.godine, a pre dve godine smo pokrenuli i proizvodnju slikarskih platana na blind ramovima visokog kvaliteta, repromaterijala od medijapana, a od nedavno smo pokrenuli i liniju štafelaja.

Kako je tržište veoma pozitivno odreagovalo na naše proizvode, naš cilj je da maksimalno unapredimo kvalitet proizvoda i stručnog kadra, te da u tome održimo kontinuitet. Želeli bi smo da se našem timu pridruže kreativni, maštoviti profesionalci puni entuzijazma koji će nam pomoći da naše poslovanje podignemo na viši nivo.

ars1 ars2 ars3

 

 

 

 

 

 

logo-boreal

Stolarska radionica za izradu nameštaja, opremanje stambenih i poslovnih prostora.

 

Mi, nas 25, gotovo svi smo od početka, od 1997, zajedno. I svi smo zanatlije. Obrađujemo masivno drvo, uglavnom tvrde lišćare, na zanatski način. I poznajemo se dobro među sobom, dobro smo organizovani i dobro vođeni. Verujemo da je to onaj drugi tas na balansu uspeha; prvi je ideja i odnos prema prirodi. Izrađujemo nameštaj i enterijere za stanovanje, poslovne, ugostiteljske objekte pretežno od masivnog drveta, ali i svih drugih savremenih materijala. Radimo male serije ali smo poznati po dizajniranom, unikatnom nameštaju i TAILOR-MADE enterijerima. Želja nam je da stalno i dugo kreiramo i proizvodimo u skladu sa razvojem društva, ali poštujući, koliko dizajn, nove tehnike i tehnologiju, toliko i prirodu. Naš je moto s toga: JUST A TOUCH OF NATURE.

Rumska 28
22411 Ruma, Kraljevci
Srbija

http://www.boreal.rs/

boreal1 boreal2 boreal3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brasic

O NAMA

Preduzeće Enterijer Brashic Lux doo počelo sa radom 2001 godine kao malo porodicno  preduzeće i vremenom preraslo u kompaniju današnjih razmera. Zahvaljujući  izuzetnom iskustvu i velikoj profesionalnosti zaposlenih, odabiru najkvalitetnijih materijala, najsavremenijem načinu proizvodnje i  striktnom poštovanju rokova izrade i dostave,  naše preduzeće je vrlo brzo postalo pouzdan izbor klijenata.

Bavimo se projektovanjem i proizvodnjom nameštaja, opremanjem stambenih i poslovnih enterijera, od ideje do finalnog proizvoda.

Pored standardnih zahteva u izradi nameštaja,nudimo mogućnost izrade „po meri“, odnosno izradu u skladu sa posebnim zahtevima kupca- odabir materijala, boje, dizajna, forme.

Nameštaj izrađujemo od  masiva, furnira, medijapana, univera, kamena, metala. Koristimo materijale koji u potpunosti zadovoljavaju najviše sigurnosne evropske standarde.

Nudimo vam mogućnost da sami kreirate svoj stambeni i poslovni prostor u okviru usluge prodaje i obrade pločastih materijala – sečenje, krivolinijsko sečenje, kantovanje, krivolinijsko kantovanje, bušenje i profilisanje neke su od usluga koje nudimo u nasem proizvodnom pogonu.

Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, izuzetan smisao za detalje, kreativnost, kvalitet i  brzina izrade, samo su neke od stavki kojima se rukovodimo

Na vama je samo da poželite, a mi ćemo uraditi sve da postanete jedan od naših zadovoljnih klijenata, ali pre svega jedan od prijatelja naše kuće.

Pored standardnog proizvodnog i prodajnog asortimana koji čine kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, dečije sobe i kancelarijski nameštaj, poslovne i prodajne prostore želja nam je bila da učestvujemo u kompletnom uređenju Vašeg životnog i poslovnog prostora.
Naš tim dizajnera i inžinjera uvek je na raspolaganju kako bi sve vaše želje dobile formu od koje zastaje dah.
http://ebl.rs/

vinarija-rest-posat-dubrovnik restoran-proto-dubrovnik rest-maximilian-bg rest-cross-beograd

 

 

 

 

 

 

 

 

daccomet-logo

“DACCOMET AG” ZIRIH

Kompanija “Daccomet AG” Cirih (Švajcarska) osnovana je 1990.godine.  Delovanje kompanije je koncentrisano na pružanje usluga finansiranja proizvodnja za izvoz. Krajem 90-ih godina “Daccomet AG” je otpočela saradnju sa kompanijom IKEA (Švedska), i realizovala dva uspešna projekta, jedan u Bosni i Hercegovini kompanija “Standard AD” Prnjavor, a drugi u Srbiji kompanija “Standard furniture Serbia doo” Ćuprija.

Rezultat uspešnog poslovanja u kompaniji “Standard AD” Prnjavor od 2004.godine ogleda se u realizaciji 3 investiciona ciklusa u opremu u iznosu od 8 miliona evra i upošljavanju vise od 300 novih radnika. Celokupan promet je usmeren ka jednom kupcu IKEA-i , a poslednja kalendarska 2015.godina je završena sa 15 miliona evra prometa.

Početkom 2011.godine “Daccomet AG” otkupljuje većinski paket udela u jednoj porodičnoj firmi u Ćupriji, i osniva “Standard furniture Serbia doo”. Sa dotadašnjih 400 hiljada evra prometa, prvu godinu završava sa 1,2 milona evra prometa ka jedinom kupcu IKEA-i. Poslednju kalendarsku 2015.godinu je kompanija u Ćupriji završila sa 3,6 miliona evra prometa. Za period od pet godina (2011-2016) u kompaniju je investirano preko 1 milion evra i uposleno 250 novih radnika.

Na krilima dosadašnjeg trenda kompanija “Daccomet AG” iz Ciriha obavlja pripreme za otpočinjanje trećeg projekta na teritoriji Srbije, koji podrazumeva investiciju od preko 10 milona evra i zapošljavanje novih 300 radnika.

http://www.daccomet.com/

_dsc1610 _dsc1688

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diagonal-plus

O nama…
Već dvadeset godina kompanija Diagonal plus proizvodi elemente enterijera i nameštaja po meri. Izložbeni prostor Arts&Crafts u srcu Dorćola, u Gospodar Jevremovoj 25, predstavlja mesto na kome možete dobiti tehničku i dizajnersku podršku za rešenje Vašeg enterijera.
Sve što proizvedemo plod je saradnje sa najeminentnijim arhitektama i dizajnerima Srbije i kreativnog tima kompanije Diagonal plus. Kvalitet i veliki broj realizovanih javnih i stambenih prostora govore o mogućnostima i kvalitetu izrade, da pomenemo samo neke: bar Ludost, restoran Ambar, Crown Plaza, Moritz Eis, restoran Sheher…
Posetite nas, dođite da zajedno kreiramo svet koji nas okružuje!

http://diagonalplus.rs/kontakt.php

izvedeni-objekti-1 izvedeni-objekti-2 salon-_-gospodar-jevremova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo-estia

Firma Estia d.o.o. nalazi se u Zemunu – Batajnički drum br. 6n.

Tokom devetnaestogodišnjeg poslovanja prerasla je u preduzeće srednje veličine. Poslujemo u vlastitim pogonima ukupne površine 2000m² i zapošljavamo 40 radnika. Proizvodni program je isključivo za poznatog kupca, veoma raznovrstan i često sa vrlo složenim konstruktivno-tehničko-tehnološkim zahtevima, što uslovljava relativno visoku kvalifikacionu strukturu i iskustvo.

Proizvodimo po meri sledeće proizvode:
– Nameštaj za opremanje stambenih objekata: kuhinje, plakare, spavaće sobe, dečije sobe, kupatila, predsoblja, dnevne boravke i sobna vrata,
– Sve vrste kancelarijskog nameštaja,
– Opremanje svih drugih javnih objekata i objekata društvene namene (hoteli, restorani, prodavnice i dr.),
– Opremanje apoteka i laboratorija.

http://www.estia.co.rs/

sajam-1 sajam-2 sajam-3 sajam-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAJ logo doo

Privredno društvo «GAJ-Inženjering i opremanje» d.o.o. Zemun kroz razne organizacione oblike postoji od 1948. godine. Dakle, skoro 70 godina se uspešno bavi  proizvodnjom nameštaja i opremanjem enterijera. Društvo posluje u formi društva sa ograničenom odgovornošću, u privatnoj svojini. Osnovne delatnosti privrednog društva «GAJ-Inženjering i opremanje» d.o.o. Zemun su proizvodnja nameštaja, opremanje enterijera i projektovanje. Tržištu nudimo: opremanje enterijera svih vrsta: javnih, poslovnih i stambenih objekata, nameštaj od masiva i ploča, enterijerska vrata i projektovanje.

Raspolažemo najnovijom tehničko-tehnološkom opremom koja može da odgovori na sve zahteve – linija masiva, linija ploča, linija za furniranje, lakirnicu sa nadpritiskom, sušaru i pogon tapetarije. Takođe imamo dugogodišnju uspešnu saradnju sa 20-ak kooperantskih firmi, što nam omogućava da odgovorimo na svaki zahtev investitora i ponudimo robu i usluge iz njihovog asortimana.

Raspolažemo sa 5500 m² proizvodnog prostora i 2500 m² skladišnog prostora, kao i zemljištem površine 9600 m² predviđenim za izgradnju 35000 m² poslovnog prostora.

U našem privrednom društvu zaposleno je 70 radnika. Naš stručni tim čine inženjeri šumarstva, mašinstva, građevine, arhitekture, zatim diplomirani: dizajneri, menadžeri, ekonomisti i pravnici, kao i veliki broj kvalifikovanih stolara sa bogatim radnim iskustvom.

Sistem menadžmenta kvalitetom sertifikovan je prema zahtevu  ISO standarda 9001:2008, a Sistema menadžmenta Zaštite Životne sredine (EMS) sertifikovan je prema zahtevima standarda ISO 14001:2004. Takođe posedujemo i BS OHSAS 18001:2007, kao i FSC COC sertifikat.

Naše privredno društvo opremilo je veliki broj javnih objekata, hotela, objekata zdravstva, poslovnih i smeštajnih objekata širom Srbije, kao i u Ruskoj federaciji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, a posebno bi izdvojili Aerodrom Surgut u Sočiju, Parlament u Kazanju-Kazahstan, Banka u Stavrovopolju, Šumska kuća Lipeck, Poslovna zgrada „Strojtransgas“, hotelski kompleks Sanatorijuma „Zelena rošča“ u Sočiju, Hotele u Crnoj Gori kao što su TQ PLAZA i SKY hotel, zatim objekte Univerzijade u Beogradu, Narodnu Banku Srbije, Udruženje banaka Srbije, Osnovni sud u Beogradu /zgrada Aeroinženjeringa/ poslovnice Sberbanke, Erste, Aik i Raiifeisen bake i dr.

Za svoj rad primili smo veliki broj priznanja i nagrada kako u zemlji, tako i u inostranstvu, u poslednjih 20 godina osvojilo smo 9  najvećih priznanja na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, od čega 6 puta Zlatni ključ, zatim priznanja na Međunarodnom sajmu nameštaja u Banja Luci – Zlatni i srebrni dub, kao i nagradu za najbolji poslovni brend u Rimu. Nedavno smo primili nagradu «Beogradski pobednik» za ostvarene rezultate u privređivanju u 2015. godini.

Naše poslovanje se permanentno razvija i trudimo se da implementiramo nove tehnologije u svim procesima rada. Raspoložemo velikim prostornim kapacitetima i spremni smo za sve vidove poslovne saradnje sa domaćim i stranim partnerima.

Naša internet adresa je: www.gajinzenjering.rs, kontakt telefoni:  00 381 11 316 2129 i 00 381 11 316 2140 e-mail adresa: gaj@gajinzenjering.rs

 _2mm2319 _mg_7061 21 img_1434 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grifa-logo

Opredeljenje naše firme je vrhunski inžinjering i proizvodnja. Radimo zato što to volimo i znamo.

Radimo na stalnom usavršavanju sebe i proizvoda , koji dobijaju novu vrednost u našim rukama.

Krenite sa nama.

http://www.grifa.rs/naslovna

_dba8774 _dsf6960 4 img_3542

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graphic1

Proizvodi koje nudi firma LEG SISTEM jesu metalni delovi za industriju nameštaja, razvijeni u saradnji sa proizvođačima nameštaja uvažavajući potrebe krajnjih korisnika.

Firma LEG SISTEM je osnovana 2002. god. sa ciljem plasiranja proizvoda modernog dizajna i visoke upotrebne vrednosti shodno zahtevima tržišta. Kroz firmu LEG SISTEM na tlo Srbije je zakoračila firma Voga iz Sloivenije sa svojim proizvodima.

LEG SISTEM pored prodaje i tehničke podrške svojim klijentima nudi pomoć pri izboru nogu i pratećih elemenata kao i izradi idejnog projekta, u cilju nalaženja optimalnih rešenja za prostore koji se opremaju:

*kacelarijski prostor

*stambeni prostor

*izložbeni prostor

*sajamski štandovi

*banke

*prodavnice

*privatne ordinacije

*…..

Firma LEG SISTEM se takođe bavi i opremanjem različitih vrsta enterijera po željama klijenata. Stručni tim vodi računa o izradi idejnih rešenja uz konsultacije sa klijentima u cilju postizanja najboljeg rezultata u opremanju prostora na obostrano zadovoljstvo.

SATMBENI PROSTOR

Kad razmišljate o promeni u Vašem stambenom prostoru, kada želite da renovirate stan, kada kupujete stan i želite da ga uredute tako da liči na Vas, tu smo da Vam pomognemo, damo predloge i savete,  i da na osnovu Vaših želja zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

Izgled prostora u kome radimo i provodimo veliki deo vremena utiče na našu produktivnost i efikasnost, shodno tome mi se trudimo da prilikom opremanja kancelarijskog prostora napravimo dobro

organizovano radno okruženje i estetski lep i funkcionalan nameštaj. Znanje i iskustvo naših projektanata pomoći će Vam da dobijete radno okruženje koje zadovoljava sve Vaše potrebe.

KUHINJE

Svaka kuhinja je posebna priča jer se izrađuje u skladu sa Vašim željama. Veliku pažnju posvećujemo uklapanju kuhinje u Vaš životni prostor kako se ne bi narušile već postojeće forme. Moderan dizajn i vrhunski kvalitet su karakteristike kojima pridajemo veliki značaj prilikom izrade bilo kog komada nameštaja.

OSTVARIMO SARADNJU….

LEG SISTEM d.o.o.

Prvomajska 74

11080 Beograd,Srbija

Telefoni:

+381(0)11 316 56 33; +381(0)11 316 56 49; +381(0)11 316 56 47

prodaja@legsistem.co.rs

www.legsistem.co.rs

07_most_s dsc00144 picture-103

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MicroTri logo

Visoki kvalitet osnovne sirovine, zajedno sa modernom tehnologijom doprinosi uspehu kompanije MicroTri. Asortiman proizvoda namenjen za razne primene: za nameštaj, vrata, stepeništa, igračke, drvene podove, itd.

Tokom celog procesa proizvodnje sprovodi se kontinuirana kontrola. Zahvaljujući tome MicroTri ispunnjava visoka očekivanja svojih klijenata uz garanciju da će roba biti isporučena uvek istog kvaliteta, na vreme i u skladu sa zahtevima klijenata. Sve ovo čini MicroTri ozbiljnim i pouzdanim partnerom.

Bukovi trupci su osnovna sirovina u proizvodnji MicroTri kompanije. Drvo srpskih šuma raste u izuzetnim klimatskim uslovima i na odgovarajućem zemljištu. Ovaj prirodan uticaj na zdrav rast bukovog drveta joj obezbeđuje izuzetan kvalitet, čvrstinu, fleksibilnost i druge odlične karakteristike kasnije obradjenog materijala – teško uporedivog kvalitetom sa drugih evropskih teritorija. Pažljiva selekcija trupaca od strane iskusnog osoblja prethodi primarnoj obradi drveta.

U 12 sušara se suši oko 1.200m3 u jednom ciklusu. Režemo oko 30.000m3 trupaca godišnje. Kapaciteti naših proizvodnji su 300m3 širinski lepljenih ploča i 300m3 cink ploča mesečno.

MicroTri je internacionalna kompanija.

Možete nas naći: u Srbiji: glavno sedište – Beograd, pilana – Bajina Bašta, pilana – Kraljevo, proizvodnja cink ploča – Kraljevo

U Slovačkoj – Predstavništvo Bratislava, proizvodnja masivnih ploča Dolny Ohaj, u Austriji predstavništvo je u Beču.

Danas u kompaniji MicroTri radi oko 300 zaposlenih.

http://www.microtri.rs/contact.html

1 3 27 microtri1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print

Saga drvo od 1993

Saga drvo je, već više od dve decenije, jedan od najrenomiranijih proizvođača visoko kvalitetnih parketa i brodskih podova u Srbiji. Našu reputaciju smo izgradili zahvaljujući kontstantnoj i strogoj kontroli kvaliteta, pažljivom izboru sirovine, striktnom vođenju proizvodnog procesa i ispunjavanju rokova isporuke sa ciljem da zadovoljimo visoka očekivanja naših klijenata. Naši kontrolori kvaliteta specijalizovani za oblast prerade drveta nadgledaju svaku fazu proizvodnje, od sirovinskog materijala do finalnog proizvoda što garantuje ujednačen kvalitet proizvoda. Kompletan proizvodni proces je u potpunosti usklađen sa najvišim zahtevima tržišta Evropske unije. Sirovina se dobija iz obližnjeg regiona, koji je poznat po kvalitetu hrastovih trupaca.

Posebnu pažnju smo usmerili na zaštitu životne sredine imajući u vidu da je sirovina koju koristimo u proizvodnom procesu strogo kontrolisanog porekla i da potiče iz šuma kojima se gazduje na održiv način. Svi naši proizvodi, a posebno brodski pod hrasta, jasena, graba i parenog bagrema, većinom su namenjeni izvozu u evropske zemlje.

Naši proizvodni kapaciteti su locirani u Staroj Pazovi gde se nalazi i prodajni salon. Pored ovog imamo i drugi prodajni salon koji se nalazi u prizemlju Sava Centra (ulaz u nivou parkinga). Proizvodni pogon u Staroj Pazovi zauzima 14.000 m², a proizvodne hale pokrivaju 4.500 m². Trenutno zapošljavamo 90 kvalifikovanih i dobro obučenih radnika. Novom linijom za proizvodnju brodskih podova dostigli smo veliku produktivnost. Finalni (gotov) proizvod završno obrađen uljem ili lakom u skladu sa Vašim željama je odmah po isporuci spreman za ugradnju i ekspoloataciju. Povećanje proizvodnje podova od drveta prate adekvatni sušarski kapaciteti koji su sada na nivou 650 m³ u jednom ciklusu sušenja. Kompletan proces sušenja je automatski vođen i kontrolisan uz stalan nadzor naših stručnjaka zaduženih za sušenje drveta.

http://sagadrvo.rs/

sagadrvo4 sagadrvo2 sagadrvo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

st-adamas-logo-1

“St. Adamas “ je mala proizvodna jedinica  geografki smestena u selu Provo nadomak grada Šapca . Polazna tacka angažmana firme je  pilanska proizvodnja  tvrdih lišćara , primarno hrasta , svih vrsta . Zatim prateća vrsta u opticaju je i jasen .

Uz ostale visoko kvalitetne tvrde lišćare .

Upućeni svojim  geografskim polozajem na blizinu puteva kao i recni  transport  koji nam omogućavaju širok areal delovanja . Uz blizinu sirovinske baze  kako mekih  tako i tvdih lišćara .

Svojim polozajem redstavlja I definise jedan od fakultativnih primera  gotovo idealne logisticke I proizvodne celine.

Koncept usvojen i pušten u pogon 1984. godine kao porodična pilana .

Tradicija  obrade drveta i dalje je  nastavljena  kroz  novi  projekat  zasnovan  na unapredjenju  stečenog  iskustva  .

Cilj  koji  smo zadali sebi je stremljenje  i težnja ka  implementaciji novih  tehnologija koje smo usvojili  i adaptirali našim potrebama . Uz racionalizaciju tehnoloških procesa u pilanskoj preradi  drveta  imaju za rezultat visi stepen iskoriscenja drvne mase .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top Wood 1

Preduzeće „TOPWOOD“ DOO je osnovano 2008. godine sa sedištem u Beogradu. Raspolažemo sa savremenim tehnološkim linijama na kojima se prioizvodi vrhunska stolarija od drveta, aluminijumskih profila i kombinacije drveta i aluminijuma, pločasti materijali, nameštaj i drugo. Ovako koncipirana proizvodnja čini nas jedinstvenim preduzećem na teritoriji Srbije. Posebnu pažnju posvećujemo i imamo iskustvo u realizaciji projekata na rekonstrukcijama objekata koji su od značaja kao posebna kulturna dobra ili su u nekom vidu zaštite.
Bavimo se uslugama projektovanja i inženjeringa, izvođenjem građevinsko zanatskih radova, opremanjem enterijera.Direkcija preduzeća je u Beogradu, u ulici Visokog Stevana 43 a./

Izvedeni radovi proizvodnje i montaže novih prozora i ulaznih vrata i restauraciji elemenata kružnih prozora. Profilacija, oblik i podele na prozorima i vratima rađena prema autentičnom izgledu, uz primenu novih materijala i tehnologija.

Nosilac radova kompletne rekonstrukcije objekta preduzeće „Koto“Beograd.

Proizvodnja, isporuka i montaža fasadne stolarije od hrastovog drveta sa aluminijumskim roletnama. Restauracija i reparacija ulaznih vrata u objekat.

Restauracija i reparacija postojećih i izrada i montaža novih unutrašnjih enterijerskih obloga, opšivki i krila prozora. Radovi izvedeni na fasadama objekta prema; Trgu republike, Ul. Vase Čarapića, Ul. Laze Pačua i Ul. Čika Ljubina.

http://topwood.rs/sr/

1t 2t

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitorog logo 2

„Vitorog-Promet“ doo je privredno društvo upisano u registar privrednih subjekata kod Agencije za privredne registre R.S. Beograd dana 05.03.1993. godine. Osnivač je Zvezdana Marijanac JMBG: 1806964805030, Novi Sad, Novosadski put 132.
Sedište Društva je u Novom Sadu, Novosadski put 132.
Osnovna delatnost društva je trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama – šifra delatnosti 4759.
Ostali podaci:
Matični broj: 08554242
PIB: 101652775
Od osnivanja 1993. godine, preduzeće se bavilo isključivo prodajom nameštaja i to maloprodajom. Vidno proširenje se desilo 2005. godine kada je osposobljen i otvoren salon na Novosadskom sajmu, Hajduk Veljkova 11, sa oko 6.600 m2 izložbenog prostora (sada je to sa skladištima zajedno oko 12.689 m2).
Zatim, 2010. godine, Vitorog-promet doo otpočinje sa sopstvenom proizvodnjom pločastog nameštaja u proizvodnom pogonu u Bukovcu, u sopstvenom objektu veličine 1.095 m2. Iste godine otvoren je maloprodajni objekat u Sremskoj Mitrovici veličine 980 m2.
Nakon toga, 2012. godine je otvoren novi maloprodajni objekat koji se nalazi u Subotici, Bajnatska BB (objekat Tuš), veličine 3.024 m2.
U 2013. godini preduzeće ulazi na tržište Beograda, otvaranjem maloprodajnog objekta u Zemunu, TC Zmaj. Objekat je u vlasništvu preduzeća i trenutno se prostire na ukupno 5.455 m2. Iste godine je proširen i proizvodni pogon u Bukovcu, kupljeno je dodatnih 2.435 m2 prostora.
U 2015. godini je:
 Pokrenuta sopstvena proizvodnja tapaciranog nameštaja u sopstvenom prostoru u Veterniku, kada je nastao novi brend Vitoroga pod nazivom MOSSO* koji se kvalitetom i dizajnom izdvaja iz postojeće ponude na tržištu,
 Otvoren maloprodajni objekat u TC Big, Novi Sad, na 1.380 m2 izložbenog prostora,
 Otvoren maloprodajni objekat u Čačku, na 2.826 m2
 Izvršena je adaptacija maloprodajnog objekta na sajmu u Novom Sadu
 Kupljeni su udeli u preduzeću Karpenteri Vitorog u Prijedoru, koje se bavi proizvodnjom stolica, te sada pokrivamo i taj deo ponude iz sopstvenog pogona.
U 2016. godini je :
 Otvoren maloprodajni objekat na Zlatiboru, na 593 m2
Osim svega navedenog, Vitorog-promet doo se bavi i veleprodajom i izvozom nameštaja ali trenutno je to manji deo ukupnog prihoda. U budućnosti će svakako i ovi segmenti biti razvijani i prošireni.
Vitorog-promet doo, kako se vidi iz priloženog, je u fazi kontinuiranog rasta i razvoja. Sada, sa dve proizvodne jedinice u vlasništvu i jednom proizvodnom jedinicom sa 50% udela i šest
maloprodajnih objekata, broji oko 370 zaposlenih i sa svojom širokom ponudom se izdvaja na tržištu. Svi maloprodajni objekti su savremeno opremljeni, atraktivog izgleda, uređeni po visokim standardima.

http://www.vitorogpromet.rs/

studio-vito